بسم الله الرحمن الرحيمالحمد لله رب العلمينالرحمن الرحيمملك يوم الديناياك نعبد واياك نستعيناهدنا الصرط المستقيمصرط الذين انعمت عليهم غير المغضوبعليهم ولا الضالين
« Son Düzenleme: 09 Şubat 2009, 20:56:41 Gönderen: admin »
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
Anahtar Kelimeler: Kasabamızdan Ahmet Tevfik Haktanır Vefaat Etmiştir. oyunları, Kasabamızdan Ahmet Tevfik Haktanır Vefaat Etmiştir. programı, Kasabamızdan Ahmet Tevfik Haktanır Vefaat Etmiştir. oyunu indir, Kasabamızdan Ahmet Tevfik Haktanır Vefaat Etmiştir. program yükle, Kasabamızdan Ahmet Tevfik Haktanır Vefaat Etmiştir. download, Kasabamızdan Ahmet Tevfik Haktanır Vefaat Etmiştir. hikayeleri, Kasabamızdan Ahmet Tevfik Haktanır Vefaat Etmiştir. resimleri, Kasabamızdan Ahmet Tevfik Haktanır Vefaat Etmiştir. haber, Kasabamızdan Ahmet Tevfik Haktanır Vefaat Etmiştir. yükle,
Kasabamızdan Ahmet Tevfik Haktanır Vefaat Etmiştir. videosu, Kasabamızdan Ahmet Tevfik Haktanır Vefaat Etmiştir. msn eklentisi, şarkı sözleri
sevgili dayıcığım aramızdan ansızın ayrılman çok acı oldu seni her zaman sevdim ve ölünceye dek seveceğim kabrin nur ile dolsun mekanın cennet olsun yüce rabbim seni rahmet eylesin seni hiç unutmayacağız .
benim melek yüzlü dedeciğim seni çok seviyorum. aramızdan ayrılışın beni çok üzdü duarımızla herzaman aramızda olacaksın. kabrinde o güzel yüzün gibi nur dolsun mekanın cennet toprağın bol olsun dedeciğim. senin deyiminle torunun kezi..
değerli babacığım aramızdan böyle acı şekilde ayrışın beni çok üzdü insan nasıl yaşarsa o şekil ölürmüş sende Allah yolunda abdestinle allaha kavuştun melek gibi yaşadın melek gibi gittin tek tesellimiz kadere alın yazısına olan inancım seni çok seviyorum adını taşımaktan ve oğlun olmaktan gurur duyuyorum mekanın cennet olsun dualarım seninle oğlun AHMET
ben döndü haktanır ahmet teyfik haktanırın 43 yıllk hayat arkadaşıyım.seni bu kadar acı bir sonla kaybetmek istemezdim.Allah rahmet eylesin dualarımız hep senin için bu gün cuma sana çok dua ediyorum cennet mekanın olsun