Şu an bu konuyu görüntüleyenler
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Haymana Kaymakamlığı Emekli Yazı İşleri Müdürü Sami ÜMÜT  (Okunma Sayısı 384 defa)
24 Aralık 2009, 14:41:21
By.Seyfi'in Bilgileri
By.Seyfi
тя:ßу.Sєуƒι|NєσηTυяк:тя
Web Master
Yönetici Üye
*

Üye ID 2
Kayit Tarihi 30 Ağustos 2007, 04:23:34
Nerden Ankara
Mesaj Sayisi 522
Rep Puani
KARMA 2026
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Üyelik Bilgileri WWW Offline Offline

« :»

Haymana Kaymakamlığı Emekli Yazı İşleri Müdürü Sami ÜMÜT

1960 yılında Oyaca’da doğdu.5 yaşında Oyaca İlkokuluna başladı.1970 yılında İlkokulu Oyaca’da bitirdikten sonra aynı yıl Oyaca Ortaokuluna Başladı.1977 Yılında Ankara Gazi Lisesini bitirdi.1978 Eğitim-öğretim yılında Oyaca İlkokulunda Vekil öğretmenlik yaptı.12 Eylül 1980 döneminde Ankara mamak Muhabere Okulu ve Ege Ordu Muhabere Taburunda Muhabere Çvş olarak 20 ay askerlik görevini yaptı.Askerlik dönüşü Polatlı Hema dişli Fabrikasında Dişli tezgah oparatörü olarak bir yıl çalıştı.1983 yılında Milli Eğitim Bakanlığının açtığı memuriyet sınavını kazanarak üç ay Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü İlk özlük bölümünde görev yaptı.1984 yılında Haymana 12 Eylül İlköğretim Okulu memurluğuna tayin edildi.1985 yılında geçici olarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görev yaptı.1986 yılında Oyaca Ortaokuluna tayin edildi.Bu zaman içerisinde Oyaca Lisesinin yapımı için dernek çalışmalarına katıldı.1988 yılında Açık Öğretim Fakültesi İktisat Bölümünden ön lisans diplomasını aldı. Memurluğun yanı sıra Oyaca Ortaokulunda ve Lisesinde 7 yıl boyunca çeşitli derslerin öğretmenliğini yaptı.Folklor ve halk oyunları çalışmaları yaptı.Oyacada Konut kooperatifini kurup bitirinceye kadar görev yaptı.1990 yılında Haymana İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şefliği ve Mutemetliği görevine atandı.Bu süre içinde Haymana’ya ilk Bilgisayarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne kazandırdı.1996 yılında basic dilinde harddisk'i olmayan bilgisayarlarla disketlerle kurs verdi.Daha sonra gene Halk Eğitim Müdürlüğü kanalıyla açılan Bilgisayar kurslarında kurs öğretmeni olarak Haymana’da 100 öğrenci Oyaca’da 50 öğrenci yetişdirdi.Aynı yıllarda Oyaca Halk kütüphanesini faaliyete geçirerek Oyaca’da kitap okuma alışkanlığını geliştirmek için çalışmalar yaptı.1995 –1996 yılında asli görevinin yanı sıra Oyaca Belediyesi Hesap işleri Müdürlüğünü vekaleten yürüttü.17.12.1996 tarihinde Haymana Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğü görevine atandı.Kaymakamlık Bürolarını bilgisayarlarla donatıp örnek bir çalışma örneği sergiledi.Haymana’da gene ilk olarak Kaymakamlığı İnternete bağladı.Haymana’nın web sayfasını hazırlayarak Haymana’nın ve kaplıcaların dünya çapında tanıtılması amacıyla çalışmalar yaptı.Bu çalışmaları halen devam etmektedir.1997-1998-1999 yıllarında çeşitli tarihlerde Haymana Kaymakamlığına vekalet etti.Türk Hava Kurumu Yönetiminde de Başkan yardımcılığı görevini yürütmektedir.2000 yılında Oyacada Halk Eğitim Müdürlüğü ile açılan Bilgisayar kursunda 50 öğrenci daha yetiştirdi.Evli 3 çocuk babası Olan Haymana Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Sami ÜMÜT 20.11.2006 tarihinde emekli oldu.
e-mail:samiumit60@hotmail.com

Belli Başlı Yaptığı Bazı Görevler
Oyaca İlkokulunda Vekil Öğretmenlik
Hema dişli Fabrikasında Torna oparötörlüğü
Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü Memurluğu
Haymana 12 Eylül İlköğretim Okulu Memurluğu
Oyaca Ortaokulu Memurluğu
Oyaca Lisesi Memurluğu
Oyaca Ortaokulunda ücretli Öğretmenlik
Oyaca Lisesinde Ücretli Öğretmenlik
Oyaca Ortaokulunda ve Lisesinde Folklor Ekibi Yetiştirmek ve 19 mayıs gösterilerini düzenlemek
Oyaca Belediyesi Hesap İşleri Müdürlüğü
Oyaca Halk Kütüphanesi Müdürlüğü
Oyaca'ya Bilgisayar kursu açmak ve Kurs öğretmenliği
Oyaca Ortaokulu Yaptırma ve Yaşatma Derneği Üyeliği
Oyaca 112 Evler Yapı Kooperatifi Başkan Yardımcılığı ve Muhasipliği
Oyaca Lisesinin Yapımında dernekte görev almak
Oyaca İlköğretim okulunun Oyacaya Kazandırılmasında aktif olmak
Haymana İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Memurluğu
Haymana İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şefliği
Haymanada Bilgisayar Kursu Öğretmenliği(Öğretmenlere-Assubaylara-Polislere-Öğrencilere)
Haymana Öğretmenleri Maaş mutemetliği
Haymana Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğü
Haymana Kaymakam Vekilliği
Haymana Türk hava Kurumu Başkan Yardımcılığı
Haymana'da Bilgisayar alım satım ve internet Kafe işletmeciliği
Petrol istasyonu Müdürlüğü

Bir Teşekkürü Çok Görmeyin

Her Hakkım Saklıdır®™
| l | lllll| lll||ll || lll
²¹°¹ ³²¹³ °¹²¹³ ¹³
NeonTurk;
Bu Site Bir NeonTurk.com Ürünüdür.
Msn      : By.Seyfi@Gmail.CoM
e-Mail   : By.Seyfi@Gmail.CoM
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Haymana Kaymakamlığı Emekli Yazı İşleri Müdürü Sami ÜMÜT
« Posted on: 10 Eylül 2010, 16:44:35 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Haymana Kaymakamlığı Emekli Yazı İşleri Müdürü Sami ÜMÜT oyunları, Haymana Kaymakamlığı Emekli Yazı İşleri Müdürü Sami ÜMÜT programı, Haymana Kaymakamlığı Emekli Yazı İşleri Müdürü Sami ÜMÜT oyunu indir, Haymana Kaymakamlığı Emekli Yazı İşleri Müdürü Sami ÜMÜT program yükle, Haymana Kaymakamlığı Emekli Yazı İşleri Müdürü Sami ÜMÜT download, Haymana Kaymakamlığı Emekli Yazı İşleri Müdürü Sami ÜMÜT hikayeleri, Haymana Kaymakamlığı Emekli Yazı İşleri Müdürü Sami ÜMÜT resimleri, Haymana Kaymakamlığı Emekli Yazı İşleri Müdürü Sami ÜMÜT haber, Haymana Kaymakamlığı Emekli Yazı İşleri Müdürü Sami ÜMÜT yükle, Haymana Kaymakamlığı Emekli Yazı İşleri Müdürü Sami ÜMÜT videosu, Haymana Kaymakamlığı Emekli Yazı İşleri Müdürü Sami ÜMÜT msn eklentisi, şarkı sözleri
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Wap2 | Wap Forum | XML | Rss

Oyaca Forum | Powered by SMF 1.1.11.
© 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
Bu Sayfa 0.058 Saniyede 24 Sorgu ile Oluşturuldu
Oyaca Forum Çöl Atesi Multicolor